Tato chutná a super rychlá krevetová pizza na plochém chlebu může být vaší odpovědí! Víkendová večeře. Svačina po škole. Nebo v mém případě na rande!
Jedná se o sponzorovaný příspěvek jménem společnosti FLATOUT® FLATBREAD. Všechny názory jsou mé vlastní.

Málem jsem tento příspěvek pojmenovala "cesta k bezbolestné pizze"! Někdy nám totiž poslouží, když poukážeme na zjevné věci.
Takže... několik zřejmých faktů o této středomořské krevetové pizze... Je nízkokalorická a bohatá na vlákninu. Není potřeba žádný stroj na chleba, hák na těsto ani speciální procesor. A trvá 15 minut nebo méně od začátku do konce.

Začněte s pizza kůrkou Flatout a potřete ji dobrým extra panenským olivovým olejem. Náplní může být jakákoli kombinace ingrediencí, které máte po ruce [nápověda: je čas vyčistit lednici!] V mém případě jsem skončila u krevetové pizzy ve středomořském stylu s fetou, šalotkou a sušenými rajčaty.

Poprvé jsem tuto rychlou krevetovou pizzu dělala před pár lety o prázdninách. Bylo to jednoduché rande, které jsme s manželem stihli vtěsnat mezi nesčetné prázdninové aktivity. Od té doby jsem ji s určitými obměnami dělala několikrát. Pokaždé je to vítěz!
Popis
Tato chutí nabitá středomořská krevetová pizza na plochém chlebu může být odpovědí! Víkendová večeře. Rychlá svačina. Předkrm na večírek! Příprava trvá méně než 15 minut!
Složení
- Řecký extra panenský olivový olej Private Reserve
- 3 rustikální bílé kůrky na pizzu Flatout Artisan Thin (balení obsahuje 6 kusů)
- 118 mililitrů strouhaného parmezánu
- 236 mililitrů nízkotučného nadrobeného sýra feta, více či méně podle vaší chuti
- 0.2 kg vařených, oloupaných krevet
- 118 mililitrů kousků sušených rajčat
- 1 šalotka nakrájená na tenké plátky
- ½ zelené papriky, nakrájené na kousky
- 236 mililitrů hroznových rajčat, rozpůlených
- 1 lžička sušeného oregana
- drcené vločky červené papriky (nepovinné)
- 2 lžíce nasekané ploché listové petrželky
Pokyny:
- Troubu předehřejte na 191 °C.
- Ploché chleby položte na velký plech vyložený pergamenovým papírem. Lehce je potřete extra panenským olivovým olejem. Vložte do vyhřáté trouby na přibližně 2 minuty.
- Krátce vyjměte z trouby (nechte troubu stále zapnutou). Ohřáté placky posypte parmazánem, fetou a zbývajícími posypkami. Posypte sušeným oreganem a drcenými pepřovými vločkami. Vložte do trouby a pečte přibližně 3-4 minuty.
- Vyjměte z trouby a ozdobte petrželkou. Nakrájejte a vychutnejte si vůbec nejjednodušší středomořskou krevetovou pizzu s plochým chlebem!