Křidélka z kuřecích křídel - skvělá svačinka na večírek

Drummettes z kuřecích křídel jsou části kuřecích křídel, které vypadají jako miniaturní paličky. Marinujete je ve směsi medu, hořčice, olivového oleje, sójové omáčky a česneku a pak je upečete v troubě, dokud nejsou hotové. Byly naprosto vynikající; už se nemůžeme dočkat, až je uděláme znovu!

Miluju dobré jídlo na prst, vy ne? Tady je snadný recept na kuřecí křídla drummettes - část kuřecího křídla, která vypadá jako miniaturní stehýnko.

Křidélka naložíte do směsi medu, hořčice, olivového oleje, sójové omáčky a česneku a pak je upečete v troubě, dokud nejsou hotová.

Použití Drummettes nebo Wingettes

Nemusíte použít pouze stehna, můžete použít i křídla nebo jen kousky kuřete nakrájené na velikost stehna. Upozorňujeme, že doba vaření se u různých kusů liší.

Byly naprosto vynikající; nemůžeme se dočkat, až je uděláme znovu!

Kuřecí křidélka v troubě

Přesně tak - tato kuřecí křidélka se nemusí smažit. Ta se pečou v troubě.

Díky tomu je toto občerstvení na večírek o něco zdravější a také to znamená, že můžete udělat celou dávku najednou. Snadno!

Pro křupavější okraje a rovnoměrné propečení nastavte dovnitř plechu kovovou pečicí mřížku a položte na ni stehna. Tím je zvednete nad povrch plechu a necháte je péct ze všech stran.

Skvělé dipy na kuřecí křídla

Vyzkoušejte tyto další recepty na kuřecí křídla:

Ingredience

  • 8 stroužků česneku, oloupaných a rozdrcených
  • 2 polévkové lžíce medu
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce sójové omáčky tamari
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 59 mililitrů extra panenského olivového oleje
  • 2 lžičky soli
  • 1 lžička čerstvě mletého černého pepře
  • 20 kuřecích stehenních řízků

Metoda

  1. Kuřecí křídla marinujte: Kuřecí křídla opláchněte a osušte. Vložte je do velké mísy nebo sáčku na marinádu. Smíchejte ingredience na marinádu - rozdrcené stroužky česneku, med, hořčici, sójovou omáčku, citronovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř - a kuřecí křídla jimi přelijte. Chlaďte alespoň hodinu nebo až 24 hodin.
  2. Křídla upečte: Předehřejte troubu na 204 °C . Vyložte pekáč alobalem a umístěte na něj mřížku na pečení. Kuřecí křídla položte na stojan v jedné vrstvě s určitým odstupem. Pečte 25-35 minut podle velikosti kuřecích křídel, dokud nejsou propečená a dobře propečená.
Kuřecí křidélka s medovou hořčicí
Starší příspěvek

Škeble s kukuřicí

Vepřové kotlety na plechu s medovou hořčicí