Monster cookies - ultimátní čiperka

Monster cookies. Ať už jim říkáte jakkoli, děti je milují. Sušenky plné arašídového másla, čokolády a sladkostí, to jsou sušenky, které na Halloween nesmí chybět. Přesto by si je neměli nechat ujít ani dospělí. Proto jsem se při přípravě této klasické dětské sušenky rozhodla udělat několik úprav pro dospělou verzi Příšerky. Sušenka posypaná lupínky Heath toffee bar, hořkou čokoládou a pekanovými ořechy je velmi sofistikovaným cukrovím.

Sušenky pro příšerky. Ultimate Chippers. Super sušenky. Ať už jim říkáte jakkoli, děti je milují. Sušenky plné arašídového másla, čokolády a sladkostí jsou nezbytnou součástí Halloweenu a jsou ideální pro jakoukoli akci zaměřenou na děti.

Přesto by si je neměli nechat ujít ani dospělí. Proto jsem se při přípravě tohoto klasického dětského koláčku rozhodla udělat pár úprav pro dospěláckou verzi Příšerky. Sušenka posypaná lupínky Heath toffee bar, hořkou čokoládou a pekanovými ořechy je velmi sofistikovaným cukrovím.

Osobně jsem si oblíbila rozdělit základní těsto na dvě části; jednu polovinu s použitím dětských směsí a druhou s použitím směsí pro dospělé. Pokud se rozhodnete těsto rozdělit na dvě různé dávky, snižte množství směsí na polovinu, jinak to bude samé cukroví a žádné sušenky. Samozřejmě neváhejte přidat bílou čokoládu, mandle, kokos nebo cokoli, co vám nejvíce chutná, takhle vyhrají všichni.

Ingredience

  • Suroviny na těsto: 1:
  • 118 mililitrů nesoleného másla, pokojová teplota
  • 118 mililitrů krémového arašídového másla
  • 177 mililitrů krystalového cukru
  • 177 mililitrů baleného hnědého cukru
  • 2 velká vejce, pokojová teplota
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 1 lžička jedlé sody
  • 1 lžička soli
  • 532 mililitrů univerzální mouky
  • Dětské sušenky s příšerkou Směsi pro celou dávku
  • 118 mililitrů máslových lupínků
  • 296 mililitrů M&Ms
  • 236 mililitrů čokoládových lupínků
  • Směsi pro dospělé Monster Cookies pro celou dávku
  • 118 mililitrů nasekaných pekanových ořechů
  • 236 mililitrů čokoládových lupínků (nejlépe hořké čokolády)
  • 236 mililitrů nasekaných kousků tyčinky Heath

Metoda

  1. Předehřejte troubu na 191 °C . Vyšlehejte máslo a arašídové máslo do světlé a nadýchané pěny. Přidejte cukry a šlehejte při střední rychlosti, dokud se dobře nespojí a nejsou nadýchané.
  2. Přidejte vejce a vanilku a šlehejte asi 2 minuty při střední rychlosti.
  3. Přidejte jedlou sodu a šlehejte 30 sekund. Nezapomeňte seškrábat stěny a dno, aby se všechno máslo dobře zapracovalo.
  4. Přidejte mouku a sůl, po troškách, dokud se nezapojí, ale nepřehánějte to s mícháním.
  5. Přimíchejte směsi pro dětskou nebo dospělou verzi. NEBO těsto rozdělte na 0.5 a odměřenou dávku ingrediencí pro vmíchání rozdělte na polovinu, abyste měli polovinu sušenek pro dospělé a polovinu pro děti.
  6. Plech vyložte pergamenovým papírem, nabírejte na něj kulaté lžíce těsta a pečte 10-12 minut nebo dokud lehce nezezlátne. Nezapomeňte je nechat na plechu vychladnout, než je přemístíte.
Příšerkové sušenky
Novější příspěvek

Ledové chai latte

Ledové chai latte